Självgod = Jag

hehehehe.
Kalla mig självgod, det har Raesta gjort många gånger förut...
kalla mig egenkär,
kalla mig torr,

men jag ska säga er att det finns en del kvalitativ läsning på den här bloggen!
Kan gå tillbaka och läsa ett slumpvist I-landsproblem här i arkivet och det genererar garanterat ett flin hos mig själv, trots att det är jag som skrivit de!

haha låter kanske sjukt men så är det. Inläggen är som whiskey, blir bara bättre med åren!
Så ni som klagar på ouppdaterad blogg,
eller ni som bara har tråkigt,

kolla dom gamla i-landsproblemen! Det är bra skit!

Peace out!

//LvD

KRIG!

Detta inlägg är igentligen inte lika allvarlig som rubriken antyder. Satt och språkade med några vänner under påskhelgen och diskuterade krig i olika scenarion.

Det jag inte förstår är varför Sverige inte tog chansen efter Andra världskriget slut!
Allt låg ju upplagt precis framför oss!

Före första hade vi tyskarna som var rätt sketna i brallorna. speciellt efter Adolf knäppte sig själv nere i bunkern och alla SS-generaler flydde till Schwartswald med naziguld sprutandes ur fickorna. Hade ju räckt med nått sketet kulsprute-kompani från karlskoga för att plocka de landet!

Vi var ju ändå neutrala under hela skiten och hade typ världens 3:e största armé vid den tidpunkten. Vi kanske inte hade några pricksäkra Vasilij Seitzev eller privat Ryans men mycke kanonmat måste de nog ha funnits. Vi skulle skickat ner skåningarna först så dom sista stackars tyskarna kunde bränna sista krutet på, sen hade de varit fritt fram!



Igentligen låg ju hela skiten i ruiner. Kan tänka mig att vi kunnat bräcka engelska öarna med några välriktade wasaskepps-kanoner och sen landstigning vid Hastings i sann viking-anda!

Sen ska vi inte ens prata om Frankrike!
Dom klarade ju inte ens tyskarna själva så dom snorande snigelätarna lär ju bara haft vinflask-molotovs kvar när stolta Karoliner stormar Paris!

 - Shakre blö! Zi görmans is döfiited, böt wött iz diss?! Le svensk de karroliné!!! Merde!!!

Vi har ju även alla baltländer och östeuropa som kom ridandes med svärd när tyskarna manglade med Panzertanks så det hade vi också plockat in lättare än o stjäla godis från en bäbis!

Förstå vad najs det hade varit och kunna åka Länsbussarna hela vägen ner till Sunny Beach o slippa att nån sätter sig på sätet brevid!

Allsvenskan hade också varit svingrymt. Garanterat endast svenska lag i samtliga kvartsfinaler under Champions Leage!
Tills sisst kan ni fundera på vad kronan hade varit värd idag. Knappast två sockerbitar och en dillkvist som det ser ut nu.

Nä "För Sverige, i Min Röv"! Vi skulle tagit chansen när vi kunde. Nu äre ju tokförsent. Vi får helt enkelt vänta på nästa världskrig.....va kompis med alla....slugt vänta i a-bomb-säkra bunkrar under stockholm slott.......gnugga händerna....tålmodigt vänta....för att till slut.........i exakt rätt tillfälle....ERÖVRA HELA VÄRLDEN MED SURSTRÖMMING O KALLES KAVIAR! Mohahahahahahahahaha!

Luke "sie master general" von Duke

Dagens I-landsproblem Spring 2009

Hej allesammans!

Ja det har ju inte ha undgått NÅGON att vädret äntligen styrt upp sig! Den närliggande stjärnan vi i folkmun kallar Solen verkar ha tagit sig lite närmare this Planet och visar sig ovanligt mycket mellan molnen. Lustigt nog inträffade detta lagom till 1:a April HAHAHA!
 (var det bara jag som antog att det var ett dåligt skämt och därför förväntade mig snöoväder dagen därpå?)

Detta leder ju som bekant till att vi svenskar ger oss ut på promenader, tar en glass utomhus, träffar vänner och faktiskt pratar (!) med folk.......detta alltså efter ungefär 6 månaders total isolering! Detta är ren fakta.

Något som också är ren fakta är att vårat vanligaste samtalsämne i alla kategorier är just vädret. De spelar ingen roll om det är lilla Lisa 5 år eller gubben Gottfrid 85 år som för en konversation...vädret smyger sig in förr eller senare!
Detta för oss steget närmare till vad som faktiskt är dagens största I-landsproblem just nu:

Människor som klagar på att det är för varmt...(tystnad).....(suck)....................(djupt andetag)....

Jag blir så upprörd av det här att jag knappt finner ord...men ska försöka hamra ner lite ändå.

För de första kan man tro att detta även kan räknas som ett U-landsproblem, men serni så äre inte!
Av någon underlig anledning så befinner sig dom flesta u-länderna på varma breddgrader vilket gör att det nästan är varmt hela tiden, vilket ger dom godkännande att klaga över just värmen!

Så vad försegår igentligen i huvudet på dessa svenska homo sapiens som yttrar dessa ord?

Vi bor i ett land som har lika många soltimmar som Linda Rosing har hjärnceller och som har en årlig medeltemperatur som ett kallt kylskåp i en jordkällare!

Svaret på frågan här ovan blir alltså:

 Inte ett jävla smack!

Är det inte värt de med lite sporadiska svettingar för att sprida lite värme i våra djupfrysta hjärtan?
Jo det är det, säger många....tills dom där jävla pollenalergikerna kommer med sina snoriga näso, kliande ögon o börjar klaga!

-Ooooh gnu va gnobbigt att grnäset bnörjar växa igen o bli grönt.....AATCHOOO! (Snörvl) Jag hatar våren (host)!

Jag vet att 20 % av alla tonåringar och vuxna erfarar detta under vår och sommar så om ni känner er förolämpade av följande text så märk ett kuvertet "I DONT GIVE A SHIT" och posta det till:

Ryckmigipungenvägen 666
98765
BASTUTRÄSK
SWEDEN

Så åter till ämnet.

Forskare påstår att pollenalergi är ärftligt vilket jag finner smått roande. De betyder att det finns en gen som kraftfullt sänker chanserna för överlevnad hos människor som befinner sig ute i de gröna. Hur lyckades dom snubbarna överleva stenåldern då de inte fanns några betongklädda storstäder o gömma sig i?!

- Akta Börje de kommer en sabeltandad tiger springandes bakom dig!
- Va?! Jag ser inget  för jag måste klia mina ögon hela tiden för jag är alergisk mot pollen (snörvl) .......

- Hurru Wang Shong stå inte där snyt dig, vi har jävligt mycket kvar av den här muren o bygga!

- Amen jag blir faktiskt trött, får huvudvärk och endsatt arbetsförmåga av att hålla på här ute i gräset!


Om alla vuxna slutade klä sina små knottar i kläder söndertvättade av kemikaliepumpade tvättmedel så kanske vi slipper alla dessa gnällspikar i framtiden!

Detta var allt för mig,
om ni tyckte detta gästbloggsinlägg var typ 3 ggr så roande än vad som vanligtvis står här ;) så checka några andra I-landsproblem på www.lukevonduke.blogg.se

over and out!
///Luke "ditt pollenkorn i näsborren" von Duke

RSS 2.0