Försök sno MIN identitet Facebook fuckers!?

Hi folkes!

Har fortfarande lite problems med min dator :P Tyvärr har datorbutiken.com´s tekniska support-linje en väntetid på ungefär en mansålder + att de kostar dyra pengar från mobilen...

Men ja ska snacka me dom imorrn o få reda ut skiten. Hur som helst...i detta nu skriver jag alltså från morsans o syrrans dator. Och förra inlägget från Bäck's...fan vilken internet-hora jag har blivit. Men de blir fan så när datorn är kajko! Man får hora runt sig på polarnas datorer osv.

- Hej får ja bara låna ditt internet en sekund? Amen de går snabbt ja lovar!

- Asså ska bara kolla min *ehum* mail en kort minut?

- Ja måste låna din dator så ja kan betala räkningarna?

- Jag måste checka mina 100 communitys så att inte alla mina kontakter tror att jag dött!!!

Man är verkligen en nobody utan internet. Man kan inte betala hyran, så då blir man vräkt. Att betala räkningarna manuellt (hur fan de går till) måste fan va krångligare än att instalera en ny värmesköld på den där rymdstationen fuglesang va uppe på.

- Tja de va länge sen! Va gör du nuförtiden?
- Nä ja har precis börjat en ny kurs på universitetet ...läser "Räkningar - Manuell Betalning" 13 Högskolepoäng!
- O fy fan, inte dåligt. Funkar inte ditt internet heller?


Sen så har man inte en aning i helvetet var folk befinner sig eller vad dom gör...för att du inte har nån msn. Och även om du skulle veta vart folk befann sig så kan man ju inte bara klampa in oanonnserad! De går ju inte så här 2007! De har ju varit en oskriven lag sen år 2000 att ska man glida förbi, ja då skriver man fan de på msn först!

Ja men du tänker du : De är väl bara ringa då!?

Jo visst kunde man göra de,...förut...back in the days,...då alla hade Comviq Kompis o ringde till varandra för 0 kr och sms:ade för 0 kr! Allt var frid o fröjd!

Tills nått ärkepucko bestämde sig för att byta till Halebop eller vad de nu va!?

- Okey grabbs, alla har comviq så alla ringer gratis till alla...skitbra!
- Nä jag har byttt till Halebop för att jag är dum i hela jävla huvudet! För på halebop kan man ringa gratis till alla andra som har halebop! Halebop är verkligen inne nu...och deras reklamer rockar ju fett!

Å så va hela baletten igång! Helt plötsligt va vi tillbaka till 4 spänn minuten och 1 spänn smset!  Så satans onödigt! De va ju bra som de va!

Precis som när alla ur- människor byggde Babels Torn för att kunna komma upp till gud. Men de gilla inte gud så han gjorde så att alla började prata olika språk så dom inte förstod varandra. 
När allting är bra så kan vi väl nöja oss me de!? 

Aja nu kom jag av mig lite här. Tänkte skriva lite om Facebook. Som alla vet så har ju folk börjat sno andras identiteter på facebook. Dom tar namn o födelsedatum etc och bara knallar till banken o tömmer dina surt sparade pengar! Tråkigt för er, roligt för mig!

Jag är typ den ända människan i hela svealand som inte skrev in mitt riktiga namn på Facebook! Och vad fick man för de??

- Är de du Ludde? Fan va töntig du är me smeknamn på facebook! 

- Man ska ju ha sitt riktiga namn på facebook så folk kan hitta en!

- Vem tror du att du är igentligen? Luke von Duke på Facebook!? Årets geek!

Ja just de! Men vem är de nu som drar de längsta strået!?
Vem är de nu som skalar den största bananen!?
Vem är de nu som trummar på den fetaste trumman!?
Vem är de nu som har flest Indianer i kanoten?!
Vem är de nu som har mest krut i musköten?!
Vem är de nu som drar i den hårdaste spiken?!
Vem är de nu som downloadar på bredaste bredbandet?!
Vem är de nu som har den pimpigaste bloggen?!
Vem är de nu som flashar de flashigaste vip-kortet i vip-kön?!

va? VA? VA? Va?

JO DET ÄR JAG! FÖR DOM KAN FAN HELLER SNO MIN IDENTITET PÅ FACEBOOK!

Jag påstår inte att jag kunde förutspå att banditer länsar bankkonton via facebook, men jag har lärt mig att man ska va jävligt försiktig men att lämna ut för mycke info om sig själv....specielt sitt riktiga namn! De kan ju bara leda till dåligheter....om inte annat att folk man inte vill prata med hittar en ändå.

De tråkiga för er som lustigt nog använder era kompletta namn är att ni inte kan ändra de heller! Haha. Lite ironiskt är de! Vill man byta namn så måste man göra en helt ny facebook, och de går ju inte! För då försvinner ju alla kontakter o då dör man!

Så till er stackare som har erat namn på facebook, håll koll på kontoutdragen!



/Luke von Duke "Precis som på facebook"
 

Nere för underhåll

Tjabba!
Tyvärr har ja lite problems med min dator....så det är därför de inte kommer upp några nya inlägg. Men den är snart fixad, då kommer de spruta fram inlägg! Håll ut!

/LvD - På Bäcks dator

varför jag ogillar vintern!

Okey...jag erkänner...jag är ingen Viking!

Jag väger inte 100 kg i muskler...(och mina gener kommer nog aldrig tillåta de heller)
Jag har inte 1 meter ull-hår...
Jag har inte 2 dm helskägg. ...
Jag knallar inte runt med shorts i december..



Å andra sidan slipper jag bli röd som en kokt räka och ömsa skinn så fort de blir sol och varmare än 20 grader.

Jag kanske har vinterfobi...om de finns nån fobi som heter så. Jag har i panik flytt den svenska mörka kalla vintern 2 år i rad nu. Så mycket ja kunde iaf. Jag ska nu förklara varför.

Jag kanske är den ända svensken som inte utför någon vintersport, Sad but true, som metallica sjunger. När jag va runt 5 år gammal tog mina föräldrar med mig till skidbacken för att åka lite slalom.....det hände aldrig igen...

Kommer ihåg att ja tyckte det va rätt kul...men de blev inte några fler gånger. Det har resulterat i att jag knappt kan stå på ett par slalomskidor, och vi ska inte snacka om snowboard! Följderna på detta har blivit katastrofala,
När alla andra klasskompisar drog till sälen på frilufsdagarna så fick ja nöja mig med pulka i garageuppfarten. Hade ingen lust att skämma ut mig bland alla andra Stenmarks o Pernilla Wibergs.

I och med att jag aldrig började som liten så kommer jag nog aldrig kunna börja någonsin. Alla har ju sett Stig Helmers skidsemester, ...de skulle vara jag om jag försökte. Inte så jättehett. Skulle antagligen köra ihjäl mig mot nått träd i enklaste bamse-backen. Det innebär att jag aldrig kommer ta med mina ungar till nån skidbacke och då kommer inte dom heller kunna åka....och så fortsätter de i evighet. The bloodline is broken!

Dessutom har jag av nån anledning alltid kalla fötter. Inte "kalla fötter" som utrycket utan alltså riktiga kalla fötter. Måste ha sockor i september. Det gjorde iofs att ja slapp göra lumpen, och kunde dra till varmare bräddgrader istället.

 nä fan ja gillar inte vintern. kallt och mörkt. Va de meningen att vi skulle leva i dessa miljöer hade vi haft fladdermus-öron så vi kunde navigera med ekolod i mörkret. Så skulle vi har mer hår än Yeti (snömannen).
Nä fuck it...nu måste jag stänga fönstret för de börjar bli svinkallt i rummet! Hörs!

/LvD "Din snöboll i nacken"

Bowling for alkisbine

Jahapp nu var halloween äntligen slut. 14 kg godis fattigare och 39 ägg på fönstret. Det är de man får betala för dom amerikanska traditionerna!

Nedå jag fick faktiskt inte några ägg på fönstret. Synd.... Jag har suttit och lurpassat med ett eget 6-pack mögelägg så snorungarna skulle få smaka på egen medicin!

Va iväg till grannhuset på husfest med halloween-tema i fredas. Rätt trevlig tillställning. Tror varenda utbytesstudent i hela linköping var där. Festen till ära lät jag svart-alex (såklart) att sminka mig lite så man kunde smälta in lite bland häxorna, piraterna, draculas och mr.smith's. Det skulle jag inte gjort...

Fy fan det var de värsta ja nånsin varit med om. Kände mig som en Guatanamo-fånge som torterades av en amerikansk vietnam-veteran. Den där jävla eye-linern eller vad de va skar som en kniv i ögat! PAIN!! Har inte haft så ont sen ja satte sommarstugans vedyxa i benet som 12 -åring. Känner verkligen sympati för er stackars tjejer som måste genomgå den proceduren var o varannan dag!

På lördagen så kila jag, Bäck och hans Sara iväg på disco-bowling. Bra initiativ buttman!
De var rätt festligt de me. Va länge sen ja iväg på ett sånt evenemang. Undrar bara hur fan nissen som kom de tänkte?

Måste ha vart nån sjuhelvetes fest nånstans i världens största lägenhet,...hos en akvarie-försäljare. Så när folk blev för kanackas så började dom sula iväg alla runda fiskskålar på varandra, Rätt genialiskt igentligen. Han lyckades vända en medelålders töntsport med bruna loafers, bruna brallor, och bruna kepsar...till ett ungdomsfenomen med vita synt-brallor och neon-örhängen!

aja...iaf...packat med folk var de. Nästan lite för mycke folk. Och så sålde dom ju alkohol på stället...vilket ofta attraherar riktiga ärkefyllos / idiotskallar. Och självklart så skulle ett sånt mongo spela på banan brevid våran!

Han vinglade runt med ett 10 kilos klot i ena lillfingret och svinade runt som fan! Slängde iväg sitt klot på samma bana som andra spelare. Satt o hängde på klotstället.... La sig på rygg mitt framför banan....Asså man riskerade fan livet varje gång man böjde sig ner för att plocka upp sitt klot där dom sugs upp! Hade du inte dina spiderman-senses på 110% så kan du glömma att undvika hans fygande klot som skulle cracka din skalle på ½ sekund....jävla trist sätt att dö på...

lite disstraherande va de...men inget o skylla på när jag förlorade. Inte så konstigt iofs när Bäck är distrikts-mästare ...och Sara har 4 guld-klot hemma i bokhyllan. Så jag var en bra förlorade och va den första gratulerade övermakterna. Får nog ligga i hårdträning inför bowlingseason winter 08!

/LvD " din sticka i bowlingklotet"

I-landsproblem del. 9

1# I-landsproblem missbrukas

Dagens i-landsproblem är fan att alla jävlar använder i-landsproblem till alla möjliga olika problem folk har! Det är fel! Missbruka inte uttrycket for fuck sake! Det är fan inte ett i-landsproblem om du inte vet vilka strumbyxor som passar till bruna stövlar! Eller att du missa halloween. Eller din pojkvän är otrogen.

De är fan heller i-landsproblem! Så länge problemet kan uppstå i ett u-land så är de fan inte ett i-landsproblem!

De klart att Uggubango kan vara sne för att hans mormors-virkade tröja sticks, eller att den inte matchar de gröna palmbladen. Han kanske också missade veckans invigning av nya oskulder i grann-flocken! Tråkigt för han, tråkigt för dig!

Ja blir så jävla lack! Googlade i-landsproblem och hittade bara en massa skit!  Här följer några utdrag:

"- Buhuuuu min data-sladd är förr kort! " - köp en längre!

"- I-landsproblem idag - att ha ett bra jobb men inte orka utföra det!" - säg upp dig!

"Åh vad jobbigt det är att man måste skriva www. innan varje hemsida! "- skit i de då pucko! Funkar ändå!

"Det är något som är fel på min högra sko.  Det låter som att jag trampar på en badanka varje gång jag sätter ner foten! " - no comments...suck!


Sen kommer den värsta!


- Åh  mö hööö jag är utbrändd av arbetslivet... dagens i-landsproblem!

Jaha!? Så utbrändhet är ett i-landsprobme!?! Du tror inte dom känner sig utbrända i u-länderna eller? Nog fan skulle jag känna mig utbänd om ja behövde sälja 1 miljon daddlar på en gata i indien?  Eller pilla ihop 500 guchi-väskor i minuten?  Dom stackarna som gör de kan ja förstå att dom känner sig utbrända! Men de är väl ingen som hör dom klaga, trots att dom antagligen gör de!

Sluta skriva massa skit om att varenda sketet problem du stöter på är ett i-landsproblem! Respektera uttycket!

Enligt min mening är ett i-landsproblem nått som endast kan inträffa i ett i-land och som inte har nån direkt lösning! Nu kanske det är så att ett fåtal av  mina inlägg ang. i-landsproblem faktiskt har direkta lösningar, men ja tror dom flesta faktiskt inte har de!

/LukevonDuke

RSS 2.0