I-landsproblem del. 11

11. Tågtoalettem

Hej igen. Måste bara skriva lite om den här son of a bitchen. Åkte med tågkompaniets pendel mellan Gävla och Hallsberg i helgen. Skulle ner till släkten på påskmiddag och har svidat om till finaste skortan. Väl inne på tåget så tänkte jag förbättre den vattenkammade backslicket så jag trippar in på toaletten som finns på tåget. Redan här stöter jag på problem!

De första man möter är en vägg av stank (blandad avföring)! Fy fan tänker jag och lyfter med darrande hand upp locket. Och vad är det som ligger där skvalpandes och stirrar mig rakt i vitögat?!

Jo just de...två rejäla bredbandskablar i perfekt konsistens! Jag ryggar bakåt och höjer armarna i kors för att skydda mina ögon från detta jävulens påfund. När chocken lagt sig något så börjar hjärnan tänka logiskt igen.          - Varför har chimpansröven inte spolat efter sig? tänker jag och bankar bestämt på spoöknappen, men vad händer?!

Nä just de...ingenting. Toajäveln gurglar lite drygt men nog fan så vill den inte spola! Vafan hur svårt ska de va. De behöver ju bara va en jävla lucka som fälls undan o dumpar skiten längst spåret?`

Aja fuck it!, tänker jag. Skulle ju ändå inte klämma en neger utan bara fixa frillan. Sä jag vänder mig om till handfatet. Där har dom tryckt in en kran som är rörelsestyrd för att annars tror dom snåla jävlarna att de står o spolar hela tiden. Hur som haver...jag vevar min kamm under kranen en stund innan jag besvaras av en brandsslangs-stråle som mot min hand bildar en fontän av sprutande vatten som blöter ner mer än bara frillan kan ja säga!

Så jävla drygt!
Kan man inte få bestämma styrkan på den där jävla kranen själv?
Ne ibland så tar de lite tid innan framtiden hinner ifatt sig själv! ;) Där har ni nått i klura på!

/LvD

I-landsproblem del. 10

Del. 10 Modeblogg?

Kära tittare!

Jag vet att vissa är lite irriterade för att denna blogg inte uppdateras 5 gånger om dagen. Jag vill bara säga att det finns en anledning till de. För de första: Ingen jävel i hela världen lever ett så intressant liv så att han/hon kan skriva något vettigt 5 gånger om dagen. George Bush och Carola kanske kan få ihop 4 inlägg om dagen men fan heller fler!

Tyvärr är det många som tror dom kan de...vilket resulterar i totalt ointressanta skitbloggar som INGEN, inte minst dom själva kan uppskatta. Inläggen brukar så småningom resultera i detta:

Hej igen! Nu är jag tillbaka! Var iväg på toaletten alldeles nyss. Blev lite skitnödig så ja tänkte vafan why not liksom! *fniss*
När jag satt där så kom jag o tänka på en sak. Jag vet inte om de finns nån annan som tänkt på de, men finns det verklige människor som kan lösa sånna där Rudbecks-kuber (eller vad dom heter). Asså man måste ju typ va Einstein för att fatta en sån där. De är ju fan 6 olika färger. Aja skitsamma haha!
Sen torkade jag mig. Och nu ligger jag i sängen framför min laptop o tuggar tuggummi. Köpte ett sånt där hubbabubba med äppelsmak...supertasty! Undrar om jag ska orka ner på stan o köpa den där megaträndiga handväskan för 5000$? Man får ju plats med typ en maskara + en mindre chiwauwa...men de är de värt. Står ju Dolke Guana på den!

Men okey girls...nu timmens outfitt!
image10 Här är alltså jag med dom senaste Sälbäbis-stövlarna från Artic Butch. Sen Är de en jättetrendig särk gjord på en barnfabrik i Kina. Den är så jäkla Maj 08!! Slutligen så har jag på mig mitt vanliga zombie-face ansikte med stenad blick, karaktärslös mun, beniga kinder och 2 dm hög panna!

Så nu måste ja äta lite sallad. Men ja är tillbaka om 2 minuter med ett splitternytt färskt och roligt inlägg! Så stay tuned!


Ni har sett de förut. Jag med. Jag har fått nog. Har ni?

/LvD

Service Center

Kära läsare, kamrater. dagdrönare och internetraggare!

Tänkte bara skriva lite om dom banala problemen jag ibland stöter på här uppe i Falun. För er som inte vet så går jag ett program som heter Mediaproduktion - Rörlig bild. Titeln kanske är något förvirrande, men det är en hel del filmandes med kamera. Tyvärr så sponsrar inte Högskolan Dalarna med några videoband (DV-CAM) till videokameran så ska man filma nått får man köpa ett själv!

Detta var lärarna jävligt noga med att påpeka i början av terminen. Du skulle fortare än fortast springa direkt på kafferasten o köpa dig ett band, helst 2. Kanske tillochmed 5 band så kan du o torka dig i arslet med dom om de kniper!
Skulle de va så att du inte har skaffat dig ett band inom de första veckorna så kan du lika gärna hoppa av programmet och börja jobba som städare istället!

Hårda bud var de, men hårdare skulle de bli! I ren panik och med kallsvätten rinnandes ner för ryggen (stjärtskåran) fick man kubba ner till service-center som var enda stället i stan som sålde dessa band. Väl där inne möts man av en rakad och stirrig dal-mas iklädd combat-kläder och med klart krigsromantiska värderingar! Han blänger på dig och bräker på bred dialekt:

- Vad vill du student-usling?!?

- Eheeeh...ledsen om jag stör...ni har ju bara öppet 10 minuter på förmiddagen och sen ytterliggare 3.5 minuter efter lunchen...så jag tänkte passa på och komma förbi...ehee....de är så att jag skulle vilja köpa mig ett så kallat DV-CAM-band...har ni ett sådant?

- Vad i heelvette ska du med ett sånt till?

- Gulp! Jag hade tänkt o filma lite. Vi har en lektion där vi ska filma saker.

- Ja de klart du ska! Men du grabben ja är ledsen (hehe) men vi har inga vanliga DV-CAM-band kvar. De va en lång kille i manus-klassen som kom o köpte alla band. Vi har bara de här extra långa 20 timmars-bandet kvar.

- Oj det var lång tid! Varför skulle nån behöva ett sånt långt band?

- Ja inte fan vet jag!? Ser jag ut som Karl X Gustav eller?

- Jaa eeh nej såklart inte. Men hur mycke kostar 20-timmarsbandet då?

-  Ja de kostar 4000 spänn!

- Hoppsan de var mycket. Jaja...tar ni kort eller?

- Nej för fan vi tar bara kontanter!

- Okey ajdå...då kommer jag tillbaka med en IKEA-kasse med pengar straxt då.

- Ja du får fan skynda dig, Jag ska iväg till hemvärnets Magnum .44-tävling om 3 minuter! Innan dess måste jag upp till Rackrummet för de är nån jävel som pillat o vridit på rattarna så allt bara blivit skit! Fy fan vad arg jag blir på dom där jävla studenterna, bara trycker på varenda jävla knapp, och pressar in fajjer-vajjer sladden i strömuttaget! Skulle jag få tag på nån av dom så skulle de fan smälla här ute runt hörnet!

Ja de är inte lätt när de är svårt. Jag har fortfarande inte skaffat nått band, men förhoppningsvis kommer de en ny beställning med vapenbåten från Holland inom en snar framtid!

Ps. Detta inlägg innehåller stora portioner intern humor för studerande på högskolan så jag förstår er stackare som läst detta inlägg helt i onödan utan att ha ryckt de minsta på smil-banden. Men nästa ska fan bli en bra en! Så tills dess!

/Luke von Duke - "Din fulladdade magnum i en rysk roulett"

RSS 2.0