Mmmmmm.....




Fan va sugen jag blir på och åka till Ayia Napa!

Torres

Hade Fernando Torres varit i Madrid ikväll...och haft 350 000 snoppar....så hade han nog kunnat använda var och en av dom till varsin kvinna.


Gratz España! Värdig vinst!



/LvD

Mugabe och annat skit!

Det är mycket som inte står helt rätt till i Afrika, säkert mer än vad jag vet. Men en sak står verkligen inte helt rätt till, det vet jag helt säkert.

I Zimbabwe sitter en gammal gubbe och regerar, vilket han har gjort i typ 24 år. Folk där börjar bli lite sne på att allt går ut helvete. Okey, säger han, vi har ett nytt presidentval då! Jag ställer upp! Fast äre några andra som ställer upp så skickar jag mina grunts och bankar ihjäl dig me träpåkar! Sagt och gjort, presidentvalet hölls med Mugabe som enda kandidat.



Det lustiga är att det va hett levebröd i radio och tv, vilket är bra, men dom meddelade flitigt att rösträkningen beräknas gå ganska fort....jasså...nähä?!!!!
Hur fan kan de inte gå snabbt när det bara finns en jävel o rösta på!!! Tror knappast att dom kör den gamla goda robinssonfinal-stilen på rösträkningen...

Programledaren/rösträknaren - Och på den första lappen ....läser jag..... ...... .... .....*tystnad*...............Mugabe........

- På den andra lappen läser jag.....................*host*...................*harkel*...................Mugabe.........

- På den ......tredje....lappen.....läser jag.........................................................
.............................*gäsp*......................Jan Banan............
men vafan vem äre nu som har skojjat! Tror ni de här valet är nått slags skämt eller? Fan va trött jag blir på oseriösa väljare! Riv sönder lappen direkt! Vi försöker faktiskt hålla ett presidentval här!!!

De roliga är att hela världen vet om skiten. Jag undrar vad Mugabe säger när NATO och UN-gubbarna kommer och är sura.

Mugabe - Men vadå!!! Den andra killen hade ingen lust o ställa upp så....vafan ska jag göra liksom...bara o gilla läget eller....? Kom igen grabbar jag kan de här! Har jobbat me skiten i 24 år förihelvete! I know this shit ;) hehe...nemas problemas!




Hade varit ganska intressant och se en folkomröstning angåande den där FRA-lagen. Den rösträkningen hade nog också gått ganska snabbt.

- En på "nej"       ...de va som....
- En till på "nej"      .....jasså en till!?.....
- 4000 röster på "Nej för fan"       .....inte så konstigt kanske....
- 200 000 röster på "Nej för i helvete vad fan håller ni på med!"  ......jo precis...
- 1 miljon röster på "FRA kan suga min sms och email-kuk"        .....ingen högoddsare direkt...
- 0 röster på "Ja tack till lite skön Gestapo-style i Sverige...va på tiden"   .........vilken bubblare......
- 1 röst på "JA"        .....hmmm....jaha!....Fredrik Reinfelt hade signerat på baksidan, förklarar saken......



Jag antar att sånna här "revolutionära blogginlägg" kommer få hela jävla spaningsanläggningen att sprängas i luften för all terroristproppaganda jag sprider...så om de inte kommer några inlägg närmaste dagarna så sitter jag med bruten näsa nere i en mörk slemmig källare under riksdagshuset och får pungkulorna elade av Säpo tills jag erkänner att integritet är inget som kommer gratis!

/Luke "kommer aldrig skriva mitt riktiga namn i SMS och e-mail ever again" von Duke

I-landsproblem del. 18

Ja nu va det ett tag sen de skrevs några i-landsproblem här i bloggen. Känns som jag snart borde betat av dom flesta, men icke...stötte på ett nytt igår på jobbet!

1# Leksaksförpackningar

Hade inte så mycket o göra på jobbet igår kväll...så jag tog mig en smarrig kaffe ur kaffemaskinen vi har i kiosken. Sen traska jag ner till receptionen för att kallprata lite med folket där inne. Tyvärr va inte Jocke där så jag lämnade stället ganska snabbt. Påväg tillbaka till golfen kom halvbossen med två kassar nyinköpta leksaker som skulle till Lekrummet. Hon undrade om jag hade tid och paketera upp skiten och jag tackade ja till lite tidsfördriv.

Väl inne i kiosken satte jag igång och klippa bort etiketter från leksaksbilar och andra fina leksaker. Men visste jag vilken utmaning som väntade längst ner i påsen? Nej det visste jag inte!

Längst där nere väntade två kartonger med plastdockor föreställande hästar och kossor från lantgården. Det sjuka va att dessa djur fästa i kartongen med plastförsedd ståltråd som tydligt inte gjorts av en människa. För det första så satt skiten fast så jävla hårt att jag inte ens kom åt med en vanlig sax! Jag vek högertummen fyra gånger innan jag gav upp med det redskapet och va tvungen o ta fram storkniven! Efter ett flertal skärsår, frustandes och skrikandes fick jag äntligen bort djurhelveten från kartongen, dock så satt det kvar ståltråd runt samtliga hovar. 4 gånger 4 = 16 stycken ståltrådsknutar som inte ens storkniven kunde bräcka. Så det va bara o försöka med fingrarna...det skulle jag inte gjort!

Jag vet inte hur många gånger jag stack mig på den där satans plastståltråden! Efter 3 hästar och 2 kor va jag på gränsen till vansinne! Med värkade och blödande fingrar va jag millimeter från att ta dom där fula jävla djuren o sula dom allt va jag hade rakt ut i skogen där dom hör hemma! Men så såg jag dom stackars 3-åriga norska småbarnen med stora ögen gråtandes i lekrummet för att leksakerna va slut...

Va bara o hugga in igen! Tog totalt 2 timmar och 15 plåster innan jag va klar.

Jag kan inte förstå hur tillverkarna tänkte när dom pilla ihop den där skiten. Trots min übersmarta hjärna gick det inte att få loss de på ett vettigt sätt! Lägg dom där fula och odugliga leksaksdjuden i en vanlig jävla låda nästa gång dom ska paketeras så sparar ni 1000-tals föräldrars lidande!

/Luke "barnens räddare" von Duke

Reklam

Tänkte bara publicera en länk till den inofficiella Adidas-reklamen vi gjorde i plugget här under vårterminen.

Budget: 0 kr
Inspelningsplats: TV-studion, Mediehuset, Högskolan dalarna
Actors: Jag, Nils Jidemyr och Sebastian Stanczak

More to come!



Lika som bär igen?

Spaniens målvakt Iker Casillas                        Seann William Scott



Här har ni en bombsäker!

Lika som bär?



                   Roger Federer                                          Quentin Tarantino



Har fnulat på den här länge. Inte helt övertygad men vad säger ni?

Tågkompaniet

Hello gott folk!

För er som inte vet så reser jag en del. Inga långa kontinentala resor som förut utan i mindre skalor just nu. Drar från bostaden i Falun till hemstaden Örebro titt som tätt för att hålla koll på saker o ting.

Dessa resor sker i form av Tågkompaniets vagnar som ibland kan ge mångra bra upplägg till I-landsproblem. Men ibland kan det faktiskt vara kul o åka tåg! :D

Är uppe i Falun för att ha en MC-lektion imorrn bitti och på tåget hit hände en kul grej. Satt mitt emot en ung grabb som hade sina föräldrar två säten bakom. Han hade på sig en t-shirt med en bild på sig själv vilket jag tyckte va rätt lustigt, för den va rätt uppstyrd...inget hemmabygge alltså...haha...(fy fan va kaxigt o ha en sån på sig själv nu!)

Efter ett tag kunde jag inte hålla mig och stälde först en retorisk fråga. Är det du på tröjan?, frågade jag.
Grabben sken upp och bräkte stollt på mora-mål att det va de! Då sa jag att det hade varit riktigt kul om bilden på hans tröja va på när han satt med den tröjan han nu hade på sig! Först log han lite och höll med, men sen började han grubbla....

Det tog ca 5 minuter innan han kom på att det faktiskt är omöjligt vilket han sedan påpekade. Det gjorde min dag! Haha! Alltid kul o sätta unga människors intelligens på prov! Och han klarade de! Klipps herre de där! Förde sedan en smårolig konversation ang. Fetmats nere i Falu gruva tills han gick av i Borlänge. Han fick dessutom med sig en ros jag rulla ihop av kaffeservetten som han blev helt lyrisk av.

Så dagens tips:

Snacka med nån randomperson på tåget nästa gång! Kan bli kul!



ps. Tågkompaniets slogan: "Kommer alltid i tid"
hehe...bra egenskap ;) ds.

/Luke "farbrorn med hatten" von Duke

Gratis är gott!

Jajjemänsan det är de!

Tänkte skriva lite om gårdagens exeptionella utnyttjande av det som är gratis i mitt liv just nu.

Jobbade i G-viks badkiosk igår. Efter att ha öppnat upp allt tog jag först en kall cola ur kylen. Sen blev de några små mini-chips och ostbågepåsar till de. Betalar inköpspris för dom varorna vilket bara är några kronor. På grund av lågsäsongen så kom det endast 4 frusna norrmän som vågade sig in till badet. Så arbetsdagen gick ut på att lyssna på radio, bläddra i en glömd cosmopolitan och äta godis. Kändes lite som en tjejkväll faktiskt :D

Jobbat klart vid 14... då jag tar en nyckel, badrock och traskar upp till G-viks relaxavdelning som givetvis är gratis för anställda. Där blev det lite ångbastu, bubbelpool, värmerum och allmänt chillaxing! Sen smet jag ner till gymmet och gratisgymma lite. Sen några vändor i gratismotionsbadet. Sen lite mer jäsande i bubbelpoolen!  Va så skönt att jag höll på o somna!

Efter ett par timmar i relaxen blev jag lite hungrig, så då bar det iväg till Frismis med Bäck och Dan. Där hade dom gratis lunchbufé som alltid på onsdagar. Så gratis mat till en hungrig mage. Pommes, sallad, potatis, köttpinnar, såser, nachochips och annat gott. Visserligen köpte jag en öl för 26 kronor med det var de värt!

Grymt skön dag och jag hade fan inte gjort av med mer än 40 kronor! Sometime lifes good!

/Luke "glidar´n" von Duke

Dumma frågor på G-viken

Där jag för tillfället sommarjobbar kommer det en hel del norrmän. Dessa landsmän sägs ju vara ena korkade träskallar, men alla vet ju att det bara är vänskapligt snack. Jag menar...ingen tar väl roliga norgehistorier utan en nypa salt?

Hur som haver...jag har tyvärr insätt att det finns en antal riktiga yxskaft från Norge...kanske är det på grund av att det är just flest norrmän på jobbet...eller så är det inte så. Denna fråga fick jag häromdagen.

Norrbaggen - Hei! Hwar ni fiske haer?

jag - Ja precis. Det finns en fiskestuga här runt hörnet.

N.bagge - Okay. Kann man bruke fiskespö daer?

Jag - Ja det kan man göra.

N.B - Hwur mycke koste de da?

Jag - Vet inte exakt...men snacka me dom i fiskestugan så berättar dom säkert!

N.B - Oh bra da! Men finns det nån fisk da?

Vad skulle jag svarat på den frågan? Nej de finns ingen fisk men du kan ju hyra ett spä för 199kr/dagen och försöka ändå! Klart som fan de finns fisk i en fiskesjö. Kanske inte så självklart för en norrman.
Man kan undra om dom har för mycke oljedressing på torskpajjen...

Fler dumma frågor kommer senare under sommaren...de kan jag garantera!




Tänkte lägga ett passande citat som en god vän brukar säga:

"Den är inte lång, men den är JÄVLIGT smal!" - Linton Rubino, Kisa


/LvD

Sysselsättning för dom uttråkade

hehe...surfade in på planetens mest besökta blogg alldeles nyss. Hon den där Muffen med blond hår. You know. Brukar va inne där ibland för att få mig ett gott skratt. Och det fick jag idag med. Dock va de inte några fula poser eller lustiga felstavningar utan designen på bloggen!

Den har ett lustigt fönster med länkar till alla hennes inlägg. De roliga är att den hänger med när man scrollar nedåt eller uppåt! Men är man tillräckligt snabb på att scrolla så tar det ett tag innan den hinner ikapp! Fasligt kul!
Sen upptäckte jag också...vilket bara funkar om man inte har helfönster (tror jag) att supporterlänken som sitter längst ner på menyn inte får plats. Så den är helt omöjlig att klicka på! Man får scrolla ner jättesnabbt och sen försöka klicka på den i farten! Skitsvårt och skitkul! Försök om ni kan! Varenda jävel är ju ändå inne där o glor dagarna i enda!

btw så skulle jag vilja säga att jäntan inte alltid är allt för vacker. Hennes tryne va upptryckt på 2 dubbelsidor i aftonbladet häromdagen och jag kan förstå att hon snart ligger på operationsbordet för ansiktsbehandling.

Robots

Hej igen!

Ville bara nämna att vi har fått våran första robot i familjen. Han är döpt till Persson av morsan. Han är en gräsklippar-robot som håller sommarstugans gräs i the best shape ever! Ganska lustig maskin! Kommer video på de senare. Tills dess får ni nöja er med ett grymt band från New Zealand!

Missommar!

Tja alla boys n girls!

Har ni nyktrat till efter midsommar än eller?  Vet inte om jag har gjort de än men de går ändå!
Själv spenderade jag midsommarfirandet på sveriges västligaste ö, vilket är en ö i Kosteröarna. Fick inbjudan av några coola norgegirls som bor granne me polare där.

Resan började fint med att Roobie boob kom o hämta mig med hojjen. Hade strålande fint väder första 10 milen sen öppnades skyarna och halva niagarafallet droppade ner på oss i ca 10 minuter. När vi väl åkt igenom ovädret och lyckat stanna vid nån sketen bondmack så frågar robin om jag ville låna hans extra regnkläder som han hade med sig! Jag va så blöt att kläderna kändes som en våtdräckt mot kroppen. Not that funny! Men men....med lite sol o vind torkar kläder snabbt.

Glider in till Strömstad och hoppar in på en Frasses som är känd för grymma burgers. Va lite sådär Kahona burger känsla över dom (pulp fiction).

Sen börjar schteket vettu!
Drar me båten ut till ön som verkligen är rich mans place...vilket man kan förstå för de är så jävla vackert!
Korkar upp drickat och njuter av den 25 grader varma solskenet!
När väl folket samlat sig får herr toastmaster (mui) leda igenom några snabba och bra snappsvisor för att få igång de! Skämms lite över att jag bara kan ca 10 stycket bra...men så är jag bara 21 och har många år kvar till min mentor som kan varenda jävel!

Efter de vare bara o sätta sig framför ett dukat bord med gudomlig mat som Heddas (hon vi va hos) farsa hade styrt upp....vilket var rätt så bra iom att han är kock!

Efter käk och mer dricka så brända jag och Anton Wilén aka. RastaG av en två-gitarrs spelning vilket var till publikens stora behag. Som han tränat alltså! Jag har alltid behövt en bra sidekick för att förhöja mina trubadurspelningar till nått extra! Guld!

En rolig sak som hände dagen efter va under den improviserade fotbollsmatchen . Roobie skulle kubba hem mot mål för att hinna stoppa bollen innan den gick i mål, men han hade för hög fart för att hinna stanna innan taggbuskarna som va precis bakom. Så med ett galant hopp dök han in bland snåren och när han kom ut såg de ut som han brottats med 23 lejon! Kan inte varit skönt...men fasansfullt roligt för oss som såg på!

Hoppas ni andra hade jävligt kul under era paraplyer, regnkläder och svettiga sillbitar!



Hörs efter nästa högtid!

/Luke "snappsvisan" von Duke

Fredag den 13e

Tja på er allihopa!

Skulle skriva ett dundersuperbra inlägg här om kvällen...men då skulle minsann blogg.se flytta bloggen till publishme.se! Då skulle man först regga sig så skulle man få password till mailen. Men inte fan kom nått jävla password! Tog typ 3 dagar innan de kom och då hade jag glömt bort superinlägget!

Men men...ni får nöja er med detta.

Idag är det ju som sagt fredag den 13e, vilket alltid är en spännande dag! Är verkligen denna dag otursdrabbad...eller är det bara gammalt skrock som tomtar, troll, Michael Jacksson eller vampyrer?

Här kommer ett utdrag ur min dag, fredag den 13e!

Det började med att jag väcktes ur min skönhetssömn av frenetiskt byggande utanför fönstret. BANG BANG slog hammaren mot nån satans metall. Okey om dom hade värsta construction-site här utanför och rev upp hela vägen men jag såg inte ett skit när jag irriterande blängde ut genom fönstret! Det började alltså inte allt för bra...

Sen drog kapten Perra med mig ner på stan. Han skulle fixa massa grejer och jag hade igentligen inga ärenden men jag hängde på för sällskapet. Efter ett tag trillade vi in på ett MQ för att dom hade 50% off på vissa kläder. Då mina favvojeans på senare dag fallit sönder till trasor (va t.o.m en utbytesstudent på kåren häromveckan som påpekade att dom lämnade väldigt lite åt fantasin) så tänkte jag att ett par nya brallor kan nog va på plats. Tyvärr så slukar MC-lektionerna större delen av kapitalet för tillfället...så jag hade inte mycket hopp.

Men av ren händelse snubblade jag på ett par helt okey jeans som nu kostade 50 % av 800 spänn. Ett riktigt bra kap då den enda storleken som fanns satt som ett smäck! Glad i hågen trallade jag snabbt fram till kassan o slängde upp skiten och ryckte fram plånkan. Efter att affären var gjord frågade kassörskan var jag hittat dom? När jag svarade att dom hängde i hörnet så blev hon lite förvånad.

Kassörskan - Jaha...då är dom felmärkta...det ska igentligen vara orginalpris på dom...du får självklart din rabbat men kan du säga var dom andra är så ska jag märka om dom?

Jag - Haha självklart...där...guess its my lucky day...haha på fredag 13e!

Ganska bra flyt alltså! Efter shopping på systemet så drog vi tillbaka hem. Precis när jag går in genom dörren svartnade molnen och årets första åska började mullra...kort därefter spöregn! Undvek ovädret precis!

Så vem det nu är som styr tur och otur (gud, jävulen, profeten mohammed eller utomjordingar) så kan jag säga att för mig så funkar fredag 13e jävligt bra! Ska fan spela på lotto nästa fredag 13e!



hehe inte jag idag!

/Luke von duke

Ang. Reklamen under detta inlägg

Hej!

Skulle bara vilja skriva ett par saker angående artikeln som håller på o fladdrar under varje senaste inlägg!

Jag har personligen inte givit Telia tillåtelse att göra sketen reklam på min blogg! Jag tycker att ni ska skita fullständigt att "uppgradera erat jävla bredband utan kostnad"! Jag tycker inte heller att ni ska "läsa mer och beställa".

Nu vet ni att jag inte frivilligt vill ha sån skit som mölljer runt på bloggen, men det får man ta om man inte har en betalblogg, tack som fan blogg.se!


Antagligen kommer reklamen ändras till nån annan unken produkt så om du läser detta senare så  säger jag:

Köp inte skiten va som än är under denna reklam! Dom har inte lov att vara här!

/LvD

Cobains aska stulits...

Hehe ja det här är ju smått sjukt. Asså snacka hardcore-fan som brutis sig in i Cortney Loves lägenhet och knycka en väska med askan och en lock av hans hår!

Visst va dom rätt bra och Kurt verkade som en skön dude, men att va sånt fanatiskt super fan 14 år efter att karln dött är ju helt sjukt. Förstår att Cortney är lite ledsen. Fan va sne jag skulle va om nån kom o snodde min aska från familjen! Då jävlar skulle jag spöka skiten hur han som tog de!

Tror fan att Cobains spöke kommer va en riktigt as mot den person som nu snodde askan. Tänk dig en sönderbränd Kurt komme svävandes under sängen o spela förvridna nirvana låtar och gorma som satana själv! De skulle nog inte alls va så trevligt!

 Så låt jäveln vila i fred!

image31

/LvD

Fy fan va skönt det är!

Va säger ni? =) Nog fan kan de inte bli bättre väder än såhär! 23-29 grader och inte ett fjärtmoln på hela jävla himlen ;D Så underbart!  Sommaren är här!

Jag struntar fullständigt att man får 7 liter rövsvätt av att ha på sig jeans.
Att man måste hinka i sig en pool me vatten per minut för att inte få vätskebrist.
Att man ligger och vrider sig i sängen av all värme.

Det rör mig inte i ryggen! Så här skulle de gärna få vara året jävla runt!

 Hör jag en satans rövhål som klagar på värmen så rasslar jag fram 2 magnum .55or och pepprar personen full me bly innan han/hon hinner säga solskyddsolja!

I dont wanna hear it!

Vi behöver all satans värme vi kan få,  punktus slutus!

Så på me stekoljan och ut i solen!

image30

/Luke von duke

RSS 2.0