Splatter

Hi folks!

Har varit upptagen med att bränna runt med nya hojen nu i ett par dagar så de har inte skrivits så mycket sen förra utbrottet. Fick ju spader på börsen och sålde av hela skiten, vilket visade sig vara en god affär. Sen dess pekar den röda finans-pilen rakt ner mot helvetet!

På tal om helvetet, jag skall nu publicera del 1 i den otroligt spännande zombiefilmen "Total R3play/ The Zoambiehönter".
Denna makabra film är inspelad för ett par år sen, av mig själv, Nikolai Alexandersson och Anton Wilén. Handligen är totalt improviserad och samtliga känslor som förmedlas är av 100 % äkta kvalité.

Såg nu att youtube-laddningen av del 2 också är klar så vi kör båda två helt enkelt!

Enjoy!







/Luke "There's more zombies than i thought!" von Duke



Man kan smälla av för mindre!

Fan va sne jag blir! Asså hur kan de där McDonalds-dårarna vara så jäkla korkade?!
Bara för att dom lånar massa pengar till att köpa ett pimp-my-crib i en niceförort för pengar dom varken har eller nånsin kommer att tjäna ihop, så ska vi hederliga svenskar behöva lida?! Man kan inte behöva ha mycke IQ för att bli banktjänsteman på deras jävla banker.

- Hejsan big ass USA-banken...jag vill låna 4 miljader dollar till ett hus...äre lugnt?
- Okey, lovar du att betala tillbaka?
- Ja för fan...jag har ett deltidsjobb på Kentucky Fried Chicken och drar lätt in 20 dollar i veckan så de är lugnt.
- Ah bra! Phew...trodde du inte hade ett riktigt jobb där ett tag! Vill du ha ett fulladdat shotgun till de lånet?

Inte konstigt hela deras skit går åt pepparväxeln!
Tråkigt bara att de backfires at us! Snart är sötebröds-dagarna slut kan ja säga! Bara o börja förbereda sig på rationalliseringar och matkuponger! Kommer bli som under WW2.

- Hej du har en kupong på 3 kilo ägg som jag gärna vill byta mot lite potatis? Börjar bli så dålig i magen...du vet hur de blir!
- Ja jättegärna, min brorsa dog just av övergödning av potatis så jag tar gärna lite ägg! Men då vill jag ha en "halv kossa-kupong" också...äre lugnt?

Fy fan ja skulle ha sparat pengarna under madrassen som en hederlig bondsvensk istället. Då hade man inte suttit här med skägget i toalettlocket!

ps. Stockholm Index ner -18 581% idag...bara så ni vet...de är ganska mycket!



/Luke von Aarg sum Faen

Snart är vägarna öppna!

Tja ladies!

Nu börjar de minsann närma sig! weehee!
Ska till Borlänge och provköra en hoj nu på torsdag!  Kan fan inte hålla mig. Drar in läderlukten från MC-jackan i hallen varje gång ja kommer in i rummet!

Var ungefär 1,5 år sen jag sist satt på en egenägd motorcykel (Kambodja med Anton)

Väntan sen dess har varit olidlig!

Kommer bilder så snart!

/LvD

They are going to sue my ass!

Hehe, ja nu ska ni allt få höra!
Fick ett mail från Facebook alldeles nyss...(01.24)
Först antog jag att det bara va nån som skrivit nån lustig kommentar till en fyllebild...men icke denna gång...

Det var från The Staff som sa att jag skulle kolla min facebook och detta stod fett på förstasidan:

(kan vara lite suddigt o läsa men tryck era svettiga näsor närmare skärmen så ser ni säkert)



Facebook har alltså hittat vårat skolprojekt! som i grund och botten är en Adidas-reklam. Den ligger på youtube (på mitt konto) och jag länkade från min facebook till den videon. Däremot är titeln INTE "Klotet - Adidas Commercial" utan "Klotet - reklam (Inofficiell adidas).

Vi skrev INOFFICIELL bara för att slippa sånna här incidenter men det räckte tydligen inte för dessa asswipers! Visserligen har vi en fet adidas-logga (icke omgjord) på slutet...men ändå! Att ta till med stordildon mot oss små oskulder tycker jag va lite väl hårt!

Ni som läser den här bloggen har säkert sett den här videon så ni vet vad jag pratar om ... den har tills idag hittats länkad på ett tidigare inlägg...men som på facebook...så är den nu borttagen .

Tror ni jag viker mig under deras nazi-fasoner?

precis...

I helvete heller!

Jag och min trofaste animerings-kamrat Sebastian skall fixa detta lilla problem så kommer videon vara uppe in notime.
Höll ögonen öppna för "Klotet - Adeedas Commercial"

/Luke "Knuffar på gränserna" von Duke

Actionfilm

Hello dear readers!

Nu hare varit fullt fläs pga insparken för den här terminen. Det har inneburit mycke nytt kul folk och många fester. Det har resulterat i mindre bloggande, vilket jag ber om ursäkt för. MEN!

För tillfället håller jag på o redigerar (post production) en gammal action/zombiefilm som jag och två nära vänner spelade in för typ nått år sen. Den blir sjukt underhållande och det kommer publiceras ett smakprov här på bloggen inom en snar framtid!

Så håll utkik!

Jag sitter själv och småfnissar hela tiden medans jag pillar med den...så har ni samma humor som mig så kommer ni gilla den!

So...back to editing!

Smell ya later geeks!

/LvD

RSS 2.0