I-landsproblem del. 15

Jag kom faktiskt på medans jag skrev förra inlägget att det hände en lustig och ofattbar sak idag.

#15 Flygande pizza-slices - Based on a true story!


Hade en ledig förmiddag idag. Utnytjade detta på bästa sätt, en tub pringles, lite öl och pizza i solskenet. Pizzan käkades tillsammans med Linton och hans tjej vid kyrkan i falu centrum. Linton tjej var stressad att hinna med hennes buss, vilket gjorde att hon inte han äta upp hela sin pizza utan lämnade en slice.

Det är ungefär här de roliga börjar. Jag och Linton hade käkat klart och vi började kasta kvarlämnade kanter åt fiskmåsjävlarna som flyg förbi kring huvudet. Satans korkade fåglar de där! När vi hade lockat dit större delen av torgets vita råttor med vingar så skulle Linton röra om lite i grytan genom att slänga dit en hel slice. Måsarna vart som besatta och alla krigade för att norpa åt sig biten! Som tur va var fåglarna för klena för att orka lyffta hela slicen! Samtidigt vid en närliggande bänk händer följande........


Ett man och en kvinna har funnit varandra. Deras öden har sammanstrålat på ett gudomligt sätt. Vårkärleken bubblar i de fina vädret! Dom har köpt årets första glass och går hand i hand tillsammans upp mot kyrkan för att sitta i solen. Väl framme vid bänken äter dom glassen medans dom tittar varandra djupt i ögonen. Tillslut slängs glasspinnarna och dom omfamnar varandra i en passionerad kyss! Dom är båda förtrollade av stundens brinnande känslor och anar inte den ökade aktiviteten hos måsarna ovanför....

För en sekund blockeras solen strålar och sekunden senare inträffar dagens I-landsproblem!

Från flocken av måsar faller plötsligt ett okänt föremål och träffar älskarna mitt i kyssen!

*SMACK*

Någonting rött, flottigt och svettigt rinner sakta ner för mannens kind. Han hinner precis känna den salta doften av skinka, tomatsås och ost innan hans kvinna börjar skrika...

Kvinnan -WW AAAAÄÄÄÄÄÄÄHHH!

Mannen - Urgh! Uähsch fy fan!

Kvinnan - WWAAAAÄÄÄÄÄÄÄHHH!

Mannen - Shit va äre här! *Torkar sig i ansiktet*

Kvinnan - WWAAAAÄÄÄÄÄÄÄHHH!

Mannen - Åh fy fan de är en jävla pizza! Vafan kom den ifrån!? *Tittar upp på måsarna*


Bakom måsarnas skrik hörs ett vrålgarv från undertäcknad och hans kompanjon. Fy fan va kul :D haha sånt händer en gång i livet!

/Luke "din pizza i fejjan" von Duke

Vilket jävla tjat!

Asså fy fan va äre här!?

Ja hinner för fan inte ens ändra min status till "inte vid datorn" på MSN innan folk börjar tjata!

Johanna -" Men åh hallå skriv nått på bloggen dåe!"

Sara - "Asså jag har läst de där inlägget om kylskåpet typ 20 gånger de börjar bli lite långtråkigt nu..."

Jörgen - "hurru du kan ju inte ha en blogg där du skriver 1 inlägg i månaden..."


Nähe men vafan vad tror ni jag är igentligen?! Tror ni jag är nån jävla übernörd som sitter o scannar youtube efter töntiga klipp 25 timmar om dygnet? Så fan heller! Jag har väl ett liv......och nu så är de inte så många grejer som går dåligt. Har inte stött på några större problem på ett bra tag, varav att det inte har blivit så många i-landsproblemsinlägg.

De här är fan ett jävla I-landsproblem! Folk som tjatar på att man ska uppdatera sin blogg! De är fan värre än när morsan babbla om att man skulle städa rummet efter 3 veckors legobygge!

Vill ni att jag ska skriva om hur bra de går i plugget? Att det är 20 + och solsken utomhus? Att jag får tillbaka över 8000 spänn på skatteåterbäringen? Nä jag skulle inte tro de! Det är ingen som vill läsa sånt skit! Inte ens min egen familj vill veta de.

Fan ni får väl göra nått själva! Här är de fan inte nån som blir serverad me guldfat och silversked! Inget är gratis här i världen! De är lätt o sitta hemma och onanera o vänta på att nån annan ska skriva nå kul, en annan sak är att göra de själv! Varför tror ni jag skriver den här bloggen? Det är för att de inte finns nått annat kul o läsa! (förutom bellso's blogg till och från). Så tycker ni att jag är seg så kan ni fan göra nått själva!
För här skrivs de inte nånting för sakens skull! Händer de nånting lustigt så kommer jag skriva om de!
Tills dess så avvaktar jag eran egen kreativitet!

Peace out!

/LvD

I-Landsproblem del. 14

#1 Illaluktande kylskåp

Mmm...jag vet allt hur ni tänker nu...!

"Åh den jobbiga. Usch vad illa det luktar när mjölkpaketet stått i några dagar för länge!"

Du kan glömma allt du känner till om illaluktande kylspåk!

Nu snackar vi inte om några svettiga ostbitar eller halvsura mjölkpaket! För att inte ens tala om några fisiga ägghalvor eller småmögliga fiskpinnar! Här snackar vi "One big ass illaluktande kylskåp" skickat direkt från helvetet av Herr Satan i egen hög person!

Det hela började med hemkomsten efter ett välbehövt påsklov. Efter ett snabbt ICA-besök skulle jag glad i hågen trycka in varorna i min hylla. Lite arrogant, med vänstra pekfingret, drog jag upp kylskåpsdörren och plötsligt gick allt i ultrarapi (jättelångsamt). Näsvingarna började svajja oroligt. Nackhåret reste sig. Ögonen spärrades upp, och samtidigt möts jag av stanken som får mig att rygga bakåt i ett språng. Matpåsarna i mina händer flyger i en stor båge över köket och sprider limpor, bananer och juiceförpakningar som en raket på nyår. Jag faller till golvet och sparkar i förskräckelse igen kylskåpsdörren, men odören har redan hunnit sprida sig! Kravlandes och krålandes utifrån köket når jag slutligen korridoren där jag kan andas ut. Hade jag haft en äggfjärts-parfym skulle jag gladeligen sprayat hela kroppen!

Försök inbilla er lukten av att två babianrövar har haft spritfest i kylskåpet och båda har spytt i farstun!
Kan du de så har du fortfarande inte den blekaste aning om hur de igentligen luktade!

Min första spontana tanke var att någon har grävt upp nått som ska vila i fred och tryckt in de i kylskåpet. Mina andra tanke var att Pakistanierna i F-korridor har gömt nått biologiskt krigsvapen. Det visade sig att det var varkendera!

Efter att FBI, Säpo och Leif GW Persson undersökt saken utan lycka tog jag mig modet att själv finna källan till denna kosmiska Überstank. Och vad är det jag hittar på lägsta hyllan?!

Under ett aluminiumfördag uppenbarar sig en satans pastasallad med tonfisk!!!
Jag skulle ljuga om jag skrev att det kravlade runt larver och maskar i bunken...men de va fan inte långt ifrån!

Jag vet inte hur länge den stått där...och vill inte heller veta....den skulle bara ut ur köket snabbare än snabbast!
Med dubbla gasmasker och en kopia av månlandardräckten från 1969 hanterade jag avfallet med största försiktighet. Ner i en soppåse och raskt ut till komposterings-kupan där den försvann genom de svarta hålet med ett utdraget stön av ångest.

Synd att man inte hade ett vakumsäkert kassaskåp o förvara skiten i. Då skulle man vid önskat tillfälle kunna strössla innehållet över sängen hos nån person man tycker väldigt illa om. Som tur är så är jag inte en sån elak person...Den fick återgå till de helvete den en gång kom ifrån...och världen är återigen en säker plats att leva på!

Men som sagt, vill du bjuda på nånting riktigt jävla äckligt, testa en gammal pastasallad med tonfisk!

Den får 4 av 5 spyor av Luke von Duke's genomgående recension.

image22 image24 image23 image25 image26

Ett I-landsproblem utan dess like! Förstår inte hur folk kan blanda i kattmat i pastan från första början! Men de finns ju människor för allt nuförtiden.

/Luke von Duke

I-landsproblem del. 13

image21

Läste (på aftonbladet) till min förskräckelse att den Internationella Penisdagen va förra veckan!!! Vilken jävla miss!
Jag som hade "laddat upp" (med chips och popcorn såklart...vad trodde ni?!) sen nyår...hur fan kunde ja missa de!
Tiden bara "rinner iväg" ibland...

I ren panik scrollade jag ner på hemsidan, (och blev förföljd av en satans tigerunge som tyckte att jag skulle förändra världen, lite vrickat enligt min mening...men men...) tills nästa pungspark kom!
Jag hade missat den Internationella Vaginadagen också! Dubbelt dåligt! Asså snacka otur! Vad har änglarna och Herr Satan emot mig igentligen!

Nu har jag iaf skickat in mitt nummer så jag får påminnelse i god til nästa år!
Då jävlar smäller de! ;D

/Luke "din internationella penis" von Duke


Veckans Triceps!

image20

Vinneren är kårad! Veckans triceps går till mannen i rött! Good work! I like!

/LvD

The list!

image18


Inne:

# Hårda mackor

Så jävla gott med lite smör och ost på! Billigt är det också. För typ 25 spänn får du tillräckligt med runda skivor att du skulle kunna tapetsera väggen med dom! Dessutom är det fetlång bäst.före-datum på dom. Till skillnad från de vanliga mjuka brödet som blir hårt som granit och oätligt efter 3 dagar!
WARNING: Inte att förtära i sängen om du inte vill att din rygg ska se ut som Passion of the Christ dagen efter!

# Bajen-grönt

Jävligt hett till våren! Bajen ser starka ut och kommer antagligen ta hem ligan i år (jag vet att många inte samtycker med up yours era jävla fiskmåsar/skansen-apor!)

# Dom gamla Beck-filmerna

Haber och Persbrant i alla ära...men dom gamla rullarna har fan lite klass. Gösta Ekman är the man och Kjäll Bergkvist är de bästa som hänt sen pyramiderna! "Polis polis potatismos"!


Utomhus:

# Vinter

Tror att jag, hela sverige och afrikanerna i huset är jävligt trötta på de här nu! Nog med Marathon i Slaskpromenad, Snor-SM och guinnes rekord i stora fula jackor/ osköna vinterpjuks! Ge oss 42 + och värmeslag...I don't mind!

# Krogen

Nån som får deja vu? Samma skit samma namn. DJ'n pumpar upp beats per second tills man får hjärtslag och diskanten skär som en skalpell in i örat! En "stor" (liten) stark kostar 72 kr och bartendern är långsammare än en enbent snigel med skoskav. Dessutom svärmar dyngfula killar kring dansgolvet och skrämmer bort alla tjejer snabbare än man hinner säga "Backslick!". Detta ska man köa (45 min), bli nykter och punga upp med 120 spänn för! I dont think so! Fuck krogen! Tacka fan för dom hederliga hemmafesterna, det är ju där saker händer! Men trots 130 kvd öppen planlösning med döva grannar så envisas folk med att dra sig till dessa toaletthål!

Står i hallen på väg ut:

# Björn Gustavsson

Parlamentet var bra! Melodifestivalen var sådär. Okey att dansa fult och mima till No Limit...men jag vek mig inte av skratt på golvet. Men han är ju sååååååå jääääättegulligull! Oh han är som en liten gummibjörn! Man vill bara tugga upp honom mellan tänderna o sen äta upp honom!
Väntar med spänning på vad som kommer här näst, men de verkar rätt tyst?

# Carola

Förlåt...fel kategori...hon flög visst med arslet före rakt ut genom fönstret! Kan någon låsa dörren? Minen vid utslagningen mot Nordman va iofs priceless! haha


Luke "sitter bekvämt i en fotölj innomhus" von Duke
/LvD



Here it is!

Ladys n' Gents!

Så här ser den nya pimpade designen ut på bloggen. Hoppas ni gillar den. Själv är jag extremt nöjd!
En megastor eloge till Belles för hennes osjälviska akt att hjälpa en människa i nöd! Trots att hon inte sovit på 3 dagar, har haft 7 prov i skolan att plugga till och en mördarmigrän så ställde hon upp och trixade med allt jobbigt hacker-shit som krävs för att få till allt!

Jag är evigt tacksam!

http://belles.tjejsajten.se/ - Där har ni hennes blogg, tycker ni ska glida in o kolla. It aint the usual crap!

Ska börja pula på nya inlägg nu. Har ju fått en rejäl känga i röven så de går ju inte o ligga på latsidan längre!

Tills dess!

/LvD

I-landsproblem del. 12

Kära läsare!

Det är goda nyheter på tapeten! En kär vän och bloggkollega håller på och ska utföra en major skönhetsopperation på denna blogg! Vi snackar bröstförtoring, botox i läpparna, dra bort lite fett ur gäddhänget...you get it! Man kan säga att jag skicka in denna blogg till "I wanna be MADE" som går på MTV.

En karaktärslös blek och tråkig blogg ska efter ingreppen bli en ädelsten vacker nog att beundra i timtal. Kommer inte ens behöva skriva nånting alls här utan folk kommer tappa hakan ändå! Så stora förväntningar ligger för mattan. Tills de sker så är jag beodrad att skriva ett nytt inlägg vilket jag gärna gör. Har ändå gått o grubblat på den här ända sen igår!

1# Falukorven

Mmmmm...smaskens tänker ni! Nu kommer något riktigt tasty snuskigt inlägg som ni kan sätta tänderna i och slita i stycken! Men riktigt så kul ska vi inte ha riktigt än. Det jag ska skriva om är den Falukorven man vanligtvis äter! Jag bor ju i Falun nu och man ska ju "ta säden dit man kommer" ;D Så glad i hågen och med vrålande mage trallar jag in på närmaste hemköp och köper mig en redigt stor och kraftig falukorv + några potatiskocketter.

Väl hemma i det lyxiga köket så inser jag att korvjäveln är hårdare än den mest hårda lem! Inte så konstigt för att den var nedfryst innan! De jobbiga är att den är så hård att inte ens mina supervassa butcherknivar går igenom. Jag kan alltså inte skära upp korven o lägga den i stekpannan riktigt än. Okey fine, wanna taste som microwaves tänker jag o kastar in den i microvågsugnen för o mjuka upp den lite!

Vad händer nu då?

Jo micron börjar slunga blåa blixtar som skulle få Gandalf att kräma i rocken! Snabbt som attans rycker jag ut korven och inser att dom dumma asen har fäst fast den röda "förhuds" plasten med varsin metalbit o båda ändarna! Jahaaa hur fan tänkte dom där då? Jävla nötter!

De va bara lägga skiten på bänken och låta den naturliga rumstemperaturen tina upp körva...vilket tog halva kvällen! När den väl var mjuk nog att göra mat av kände jag mig som ett biafrabarn i somalia. Ett mirakel att inte magen imploderade när jag äntligen kunde få smaka på den!

Luke "din falukorv i brallan" von Duke

/LvD

Nä nu får de fan va nog!

Asså fy fan va sur man blir!
Då syftar jag inte på citronklyftorna jag klämmer i mig pga en förkylning, utan för all jävla unken reklam man matas med dagligen så man spyr! Surfade runt lite på efterfesten och ser till min förskräckelse denna annons blinkandes i ena ögonvrån!

image12

Ja menar vad fan är de här för nånting!?! Sälolja?!
Har vi inte fått nog med Danska barbarer som klubbar ihjäl dom sockersöta sälbäbisarna med trubbiga hammare och pölsekorv?

Nä nu är det nått företag som kommit på att om man squeesar dom stackarna mellan två betongblock så får vi den underbara säloljan som gör dyslektiker till Einstein och får rullstolsbundna att hjula in på närmaste aerobicscenter! Vilken underbar produkt!!!

Är det inte nog med att dom fiskar ut östersjön och alla jävla floder på torsk för att göra fiskleverolja . Ska dom ryska strandvaskarna bli mätta på fisiga mörtar och muränor? Dessutom kan vi ju säga hejdå goodbye till allt som heter kaviar snart! Och då kommer båda jag, Kalle och tamejfan halva sverige att gråta blod!

Så sluta köp den här jävla skiten!
Kan en kinesjävel bli 123 år gammal utan att trycka i sig 18 kg fisk/sälolja om dagen så kan fan du de me!

Luke "Din isbjörnstass i säljägar'n" von Duke

/LvD

RSS 2.0