I-landsproblem (skala 1:10)

Hejsan hoppsan!
Insåg att jag ibland kanske satsat lite väl mycket på kvalitét för kvantitét när de gäller I-landsproblemen på den här bloggen. Därför ska jag pröva nått nytt i de här inlägget. Here we go:

Fjärrkontrollen

Vad inträffar när du ska se en DVD-film och kontrollen till aparaten är borta?
Jo du går fram och tror de finns knappar på själva burken, men se det gör det icke...
Vad händer?
Maskinen vinner över människan.
I-landsproblem?
Enligt mig: JA! Annars hade jag ju inte skrivit med de här!

Osten

Ost är ju den mest oekonomiska mejeriprodukten någonsin. Den är fan värre än mjölken som går ut mellan två idol-avsnitt. Men ostjäveln, den kostar ungefär 100 spänn. Sen måste du ha den i en låda för att den inte ska torka ut typ direkt! Dessutom måste lådan vara vakum-tät...annars blir det "svett" på ost-ytan...och det är de som är det största I-landsproblemet av dom alla!

Slutligen vill jag bara nämna ett litet spontant I-landsproblem som jag kom att tänka på just nu:

Skitnödig och hungrig samtidigt

 Vad gör man först?
Sug på den era träskpaddor!

/Luke has left the building

Kommentarer
Postat av: Tove

Svett på osten beror på att man har för varmt eller kallt (minns inte vilket) i kylen har jag fått lära mig..

2008-10-03 @ 12:56:24
URL: http://toivo.blogg.se/
Postat av: kakan

Man skiter först, helt klart! ut med det gamla och in med det nya liksom :D

2008-10-03 @ 13:18:41
Postat av: Ludde

okey tove kan inte du ta reda på den exakta temperaturen för en vanlig Herrgårdsost, så att den inte svettas? Skulle spara mig 1000-lappar!

2008-10-05 @ 18:09:11
URL: http://lukevonduke.blogg.se/
Postat av: belle

ja skulle fan äta först!!! ju mer lager skit destå skönare toabesök - ja, om jag då hade skitigt vilket jag inte gör. Bra argument Ludde

2008-10-06 @ 00:37:49
URL: http://bellso.blogg.se/
Postat av: belle

nu saknar ja dina inlägg ludde!

2008-10-16 @ 16:46:51
URL: http://bellso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0